Trend Micro behaalt Google Cloud Ready-status voor gereguleerde & soevereine oplossingen

Amsterdam, 21 oktober 2024 - Trend Micro, leider in cybersecurity, heeft met zijn Trend Vision One - Sovereign and Private Cloud (SCP) de Google Cloud Ready-status voor Regulated gereguleerde & soevereine oplossingen behaald. Met het behalen van deze status versterkt Trend zijn visie op het stimuleren van innovatie en het bieden van verbeterde oplossingen.

Kevin Simzer, COO bij Trend: “Trend Micro en Google Cloud hebben innovatie in hun bloed zitten. Als Google Cloud Ready-partner streven we naar het bieden van ongeëvenaarde flexibiliteit: in de cloud, on-premises of ergens daartussenin. Het zijn spannende tijden nu we steeds vaker de kracht van AI gebruiken om de digitale wereld - waar onze klanten zich ook bevinden - te beveiligen.”

Door de Google Cloud Ready-status van Trend Vision One SPC sluit de oplossing beter aan voor het groeiend aantal organisaties in sterk gereguleerde sectoren met strenge vereisten op het gebied van data sovereignty.

Trend en Google Cloud bieden verschillende gezamenlijke oplossingen, waaronder:

Luke Mason, senior cybersecurity-analist van de stad Columbia, South Carolina: “Organisaties zoals wij werken meestal met een klein en wendbaar team. Door ons security-beheer te stroomlijnen, kunnen we onze domeinen beter beoordelen en kwetsbaarheden efficiënter prioriteren. Hierdoor kunnen we onze middelen beter toewijzen, onze meest kritieke security-behoeften aanpakken en uiteindelijk onze stad effectiever beschermen.”

Over Trend Micro

Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen. Door gebruik te maken van tientallen jaren aan security-expertise, global threat research en voortdurende innovatie beschermt Trend Micro honderdduizenden organisaties en miljoenen individuen in de cloud en op netwerken, apparaten en endpoints. Als leider in cloud- en enterprise-security biedt het platform krachtige en geavanceerde verdedigingstechnieken die zijn geoptimaliseerd voor omgevingen zoals AWS, Microsoft en Google, en centraal inzicht voor betere en snellere detectie en respons.

Met meer dan 7.000 medewerkers in 65 landen stelt Trend Micro organisaties in staat om hun verbonden wereld te vereenvoudigen en beveiligen. Kijk voor meer informatie op www.trendmicro.nl.

 

Whizpr
Binnenhaven 1
6709 PD Wageningen
Telefoon: +31 317410 483
trendmicro@whizpr.nl
http://www.whizpr.nl

Gepubliceerd namens:
Trend Micro
Ilona van Ginkel
Herikerbergweg 92
1101 CM Amsterdam
Telefoon: +31 202182270
Email: ilona_van_ginkel@trendmicro.com
Web: http://www.trendmicro.nl
Twitter: @TrendMicroBNL