Trend Micro versterkt AI-aanpak voor bedrijven en overheden met NVIDIA AI Enterprise

Amsterdam, 26 september 2024 - Trend Micro introduceert een nieuwe oplossing om de toekomst van AI-implementaties door bedrijven en overheden vorm te geven. De oplossing maakt deel uit van het Trend Vision One-platform - aangestuurd door NVIDIA NIM-microservices, onderdeel van het NVIDIA AI Enterprise-softwareplatform - en helpt organisaties om maximaal te profiteren van de voordelen van AI en tegelijkertijd hun veerkracht te vergroten.

Eva Chen, co-founder en CEO bij Trend: “We passen ons niet alleen aan een door AI-aangestuurde wereld aan, we creëren het en helpen teams om veilig te innoveren zonder risico’s te verhogen. Als bedrijven nieuwe technologie op de juiste manier implementeren vergroten ze hun veerkracht, in plaats van dat het ze belemmert. Net zoals we dat deden met de komst van cloudbeveiliging, zijn we pioniers op het gebied van AI voor beveiliging en beveiliging voor AI.”

“Organisaties en overheden zoeken manieren om AI veilig te integreren in bedrijfskritische systemen, terwijl ze de volledige controle over bedrijfseigen gegevens behouden”, aldus Justin Boitano, Vice President of Enterprise Products bij NVIDIA. “Het NVIDIA AI Enterprise-softwareplatform biedt de prestaties, betrouwbaarheid en beveiliging die nodig is voor geavanceerde dataprotectie en operationele efficiëntie.”

Risico’s verminderen

Het implementeren van nieuwe technologie kan uitdagingen met zich meebrengen. Bedrijfsleiders en overheden wereldwijd maken zich vooral zorgen over het verminderen van de risico’s tijdens zo’n implementatieproces. Daarom werkt Trend samen met NVIDIA om strategieën te ontwikkelen die ervoor zorgen dat generatieve AI veilig ingezet kan worden om bedrijfstransformaties op lange termijn mogelijk te maken. Kortzichtige implementatiestrategieën die te veel prioriteit geven aan snelle resultaten kunnen leiden tot extra risico’s, bijvoorbeeld door verkeerde configuraties, kwetsbaarheden of datalekken.

Verder voldoet de technologie van Trend aan de lokale compliance-vereisten van meer dan 175 landen en loopt Trend voorop wat betreft het aanpassen aan lokale beveiligingsvoorschriften en het beschermen van datasoevereiniteit. De oplossingen en diensten van Trend kunnen in iedere omgeving draaien, waaronder Amazon Web Services, Microsoft Azure en Google Cloud. Deze implementaties kunnen daarnaast eenvoudig binnen verschillende platforms worden geplaatst, ongeacht de klantomgeving (cloud, SaaS, on-premises, sovereign, private of AI-datacenters).

De on-demand toegang tot NVIDIA Tensor Core GPU’s wordt ondersteund door AI-technologiepartner GMI Cloud. Alex Yeh, CEO bij GMI Cloud: “We hebben nog niemand beveiligingsmogelijkheden voor AI-technologie op dit niveau zien introduceren. We waarderen de mogelijkheid om eenzelfde AI-beveiligingsplatform te gebruiken om de AI-datatools van klanten in elke omgeving te beheren.”

De integratie van Trend met het NVIDIA AI-platform - waaronder NVIDIA AI Enterprise dat NVIDIA NIM-microservices, het NVIDIA Morpheus-cyberbeveiligingsframework en meer omvat - voldoet aan de use cases die belangrijk zijn voor organisaties, overheden en kritieke infrastructuurorganisaties in hun zoektocht naar een betrouwbare en effectieve technologiepartner om de implementatie van AI en AI-bedrijfsactiviteiten te begeleiden.

AI voor beveiliging

Beveiliging voor AI

Over Trend Micro

Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen. Door gebruik te maken van tientallen jaren aan security-expertise, global threat research en voortdurende innovatie beschermt Trend Micro honderdduizenden organisaties en miljoenen individuen in de cloud en op netwerken, apparaten en endpoints. Als leider in cloud- en enterprise-security biedt het platform krachtige en geavanceerde verdedigingstechnieken die zijn geoptimaliseerd voor omgevingen zoals AWS, Microsoft en Google, en centraal inzicht voor betere en snellere detectie en respons.

Met meer dan 7.000 medewerkers in 65 landen stelt Trend Micro organisaties in staat om hun verbonden wereld te vereenvoudigen en beveiligen. Kijk voor meer informatie op www.trendmicro.nl.

 

Whizpr
Binnenhaven 1
6709 PD Wageningen
Telefoon: +31 317410 483
trendmicro@whizpr.nl
http://www.whizpr.nl

Gepubliceerd namens:
Trend Micro
Ilona van Ginkel
Herikerbergweg 92
1101 CM Amsterdam
Telefoon: +31 202182270
Email: ilona_van_ginkel@trendmicro.com
Web: http://www.trendmicro.nl
Twitter: @TrendMicroBNL